2018. OKTÓBER 12 - 14.
HUNGEXPO, F pavilon, Budapest
A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött >>
CSATLAKOZZ FACEBOOK ESEMÉNYÜNKHÖZ!

Azon látogatóink között, akik a Kiállítás ideje alatt, a helyszínen a játékban részt vevő ingatlanértékesítő kiállítóink egyikénél új építésű lakás vételére regisztrálnak és november 15-ig előszerződést vagy szerződést kötnek és befizetik az előleget, kisorsolunk egy 1.000.000 Ft értékű bankkártyát*.

A játék menete

1. Vedd át a nyereményjáték regisztrációs lapját a kiállítás helyszínén és keresd fel a nyerő standokat! Ne feledd, regisztrálni csak a nyereményjátékban résztvevő kiállítóink aláírásával lehet!

2. Válaszd ki a szimpatikus ingatlant, vagy ingatlanokat, majd írasd alá a regisztrációs lapot a kiállítóval! Egy regisztrációs lapon több ingatlan és több ingatlanértékesítő is szerepelhet. Felhívjuk figyelmedet, hogy a sorsolásban csak a kiállításon kiválasztott, a regisztrációs lapon feltüntetett projekttel nyerhetsz! Amennyiben egy kiállító több projektet is értékesít és Te adott kiállítónál több ingatlan iránt is érdeklődsz, akkor mindegyik ingatlan-projektet fel kell tüntetni a regisztrációs lapon!

3. Miután kitöltötted és aláírattad a regisztrációs lapot, add le a Portfolio részére, hogy regisztrálhassunk a nyereményjátékban!

4. Sikeres regisztrációdat követően emailben értesítünk, hogy felkerültél a lehetséges nyertesek közé!

5. Ne feledd, akkor kerülhetsz a sorsolásban részt vevők közé, ha 2018. november 15-ig előszerződést vagy végleges adásvételi szerződést kötsz, illetve minimum 1.500.000 Ft előleget befizetsz a kiállító részére. Miután ez megtörtént, a kiállító értesít minket a sikeres tranzakcióról és egy visszaigazoló emailben jelezzük feléd is, hogy bekerültél a sorsolásba!

6. Sorsolás 2018. november 16-án lesz, emailben vagy telefonon értesítjük a nyertes játékost!

7. Amennyiben te leszel a szerencsés nyertes, nincs más dolgod, mint hogy bemutasd az előszerződést vagy adásvételi szerződést és az előleg fizetés átutalásáról szóló igazolást. Ezután át is veheted az 1.000.000 Ft értékű bankkártyát* a Portfolio szerkesztőségében!

*További információért kérlek olvasd el a játékszabályzatot!


Gyere el! Keresd a nyerő standokat! Foglald le új lakásod és regisztrálj a sorsolásra!

Légy Te a szerencsés nyertes és üsse a Te markodat az egymillió forint!A nyereményjátékban résztvevő kiállítók:

AkroHome Kft. logo
Alfa FM Sales Kft. logo
BN Ingatlanfejlesztő Zrt. logo
Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. logo
Duna House Franchise Kft. logo
GEOS Invest Hungaria Kft. logo
Kopaszi Gát Kft. logo
Management 4 You Kft. logo