2018. OKTÓBER 12 - 14.
HUNGEXPO, F pavilon, Budapest
A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött >>
CSATLAKOZZ FACEBOOK ESEMÉNYÜNKHÖZ!

Lakásáfa Klub

2018. október 12.

A lakáspiac központi kérdése most a lakásáfa változása. Hogyan lehet vásárlóként jogilag és pénzügyileg is biztonságosan felkészülni erre? Mi történik akkor, ha csúszik a leendő lakásunk átadása? Meddig tarthat a piac szárnyalása? Ezeket a kérdéseket járjuk körül szakértők segítségével. Gyere el, tudj meg többet a lakáspiacról, hogy magabiztosan vághass bele a lakásvásárlásba!

Gyere el a LAKÁS 2018 Országos Kiállításra, és ne hagyd ki a helyszínen megrendezett Portfolio Klubot sem! A klub Támogatóinknak köszönhetően díjmentesen látogatható, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit a Jelentkezés gombra kattintva tudsz megtenni!

TALÁLD MEG ÁLMAID OTTHONÁT ÉS NYERJ 1.000.000 FT-OT BANKKÁRTYÁN* ÚJ LAKÁSODHOZ!


Portfolio Lakás Klub 2.0

2018. október 13.

Látogatóként várjuk a Portfolio Lakás Klubon azokat, akik új, vagy használt lakás vásárlásán, vagy eladásán gondolkoznak, akik szeretnék tudni, hogy mire kell különösen odafigyelni a hitelválasztásnál, akiket érdekel, hogy mi a különbség egy lakás ára és a valós értéke között, valamint azokat is, akik kíváncsiak rá, hogy milyen kilátások elé néz most a lakáspiac és mit várnak a szakértők a következő években.

Jöjjön el a LAKÁS 2018 Országos Kiállításra, és ne hagyja ki a helyszínen megrendezett Portfolio Lakásáfa és Lakás Klubot sem! A klub Támogatóinknak köszönhetően díjmentesen látogatható, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit a Jelentkezés gombra kattintva tud megtenni!

TALÁLD MEG ÁLMAID OTTHONÁT ÉS NYERJ 1.000.000 FT-OT BANKKÁRTYÁN* ÚJ LAKÁSODHOZ!


Otthon Design ősz

Otthon Design kiállítás

A LAKÁS 2018 országos kiállítással egy időben, a szomszédos pavilonban zajlik majd az OTTHONDesign Ősz, a HUNGEXPO egyik új őszi rendezvénye. A kiállítás fókuszában a lakásbelső kialakítása és a design áll. Mintegy száz kiállító kínálatában megtalálható szinte minden, ami a lakás berendezéséhez, átalakításához, otthonossá tételéhez szükséges lehet, legyen szó a konyháról, a nappaliról, vagy akár a fürdőszobáról. Innováció – Otthon néven mini enteriőrökben mutatják meg a Style & Home partnercégei a lakás különböző helyiségeit, különféle stílusban. Lakberendezési tanácsadás, WoodLike családi bútorkészítési workshop is várja a látogatókat. A Design Hét szervezésében pedig a kiállításon kerül sor a Hova tovább? kreatívipari felsőoktatási börzére, ahol 23 iskola mutatkozik be.

Nyitva tartás: október 12-14., naponta 10-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

Bejárat: III. kapu

Bővebb információ: www.osz.otthon-design.huTámogatóink