2018. MÁJUS 4 - 6.
MILLENÁRIS, BUDAPEST
A belépés ingyenes
CSATLAKOZZ FACEBOOK ESEMÉNYÜNKHÖZ!

Portfolio Lakás Konferencia 2018

2018. május 4.

A nagy lakáspiaci árrobbanás az elmúlt 3 évben végbement, de mostantól jön az igazi verseny. Az új építésű projekteket kínáló fejlesztők tömegével jelennek meg a legkülönbözőbb készültségi fokon lévő házaikkal, ami a potenciális vásárlók számára a paradicsom, az ingatlanjaikat értékesíteni kívánó cégeknek pedig az „öldöklő” verseny. A siker kulcsa az áron és a lokáción túl a minőség és a megbízhatóság. A Lakás 2018 konferencián a hazai lakáspiac és az új építésű lakóparkok előtt álló lehetőségekkel és kihívásokkal foglalkozunk, részletezve az áfa, az árak, a támogatások, a hitelek, a műszaki fejlődés lehetőségeit és irányait, illetve a szektort komolyan érintő munkaerőpiaci kihívásokat.


Kiállítóink kínálata és a Lakás Konferencia 2018 szakmai programja mellett ez alkalommal is megrendezzük Portfolio Lakás Klubunkat. Tapasztalt szakemberek előadásaival, panelbeszélgetéseivel készülünk az ingatlan-és a hitelezési piac aktuális témáiban. Az ingyenesen látogatható előadásokon válaszokat kaphat ingatlannal kapcsolatos kérdéseire valamint betekintést nyerhet a piac legújabb trendjeibe.


A Portfolio Lakás Klub részletes programja feltöltés alatt. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön az előadásokról!

Támogatóink